Dags att fira våra vardagshjältar!

Publicerat

Kategorier

För 16:e året i rad är det dags att fira ryggraden i det svenska samhället, detta i programmet “Svenska Hjältar”.

Programmet – producerat av Brand New Content på uppdrag av Aftonbladet – hyllar vanliga människor som har utfört extraordinära handlingar för andra, i en unik och hjärtevärmande två timmar lång gala som lämnar ingen oberörd.

För att se programmet, som leds av Kristin Kaspersen, sätt på TV4 eller besök aftonbladet.se den 17:e december kl. 20:00.

För mer information, besök gärna www.svenskahjaltar.se, www.aftonbladet.se och www.tv4.se.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!