Dags att fira våra vardagshjältar!

Publicerat

Kategorier

För 16:e året i rad är det dags att fira ryggraden i det svenska samhället, detta i programmet “Svenska Hjältar”.

Programmet – producerat av Brand New Content på uppdrag av Aftonbladet – hyllar vanliga människor som har utfört extraordinära handlingar för andra, i en unik och hjärtevärmande två timmar lång gala som lämnar ingen oberörd.

För att se programmet, som leds av Kristin Kaspersen, sätt på TV4 eller besök aftonbladet.se den 17:e december kl. 20:00.

För mer information, besök gärna www.svenskahjaltar.se, www.aftonbladet.se och www.tv4.se.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

Jul Med Ernst

Nu har det blivit dags att komma i julstämning! I många år har vi samlats kring TV-rutan och välkomnat juletiderna tillsammans med Ernst Kirchsteiger i form av programmet “Jul Med Ernst”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!