PR & Performance

Bra kommunikation är ingenting om den inte når sin målgrupp. Brand New Content har i sitt DNA att konceptualisera innehåll anpassat för de kanaler där målgruppen är. Våra koncept utformas utifrån ett distributions- och PR-tänk där social distribution är en naturlig del av planeringsarbetet och anslag och vinklar som når igenom bruset och fångas upp av andra redaktioner är ambitionen och målsättningen.

Vår närhet till tv och traditionell media gör också att vi har influerare och kändisar i vårt innersta nätverk. Vi har också genomfört flera influencer-kampanjer med mycket gott resultat, tack vare vårt stora nätverk av såväl mikro- som makroinfluerare.

Vår erfarenhet använder vi också för renodlade PR-koncept med målet att på olika sätt nå ut och plockas upp av media. Vi har också kunskap och modeller för att arbeta med renodlad performance i sociala kanaler, annonsering, native-kampanjer och andra grepp som hjälper dig att nå målgruppen och överträffa dina målsättningar.

Kontakta oss

Anders Sundberg

VD
Brand New Content

Klas Lindberg

Klas Lindberg

VD
Brand New Story

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!