Organisation & bemanning

Behöver ni stärka upp och effektivisera ert arbete med kommunikation och marknadsföring? Är ni i behov av ett tillskott av högklassig redaktionell kompetens för att lyfta det digitala innehållet i era egna kanaler? Behöver ni stötta upp er avdelning under en mer arbetsintensiv period?

Vi på Brand New Content hjälper i dag en rad företag med tillfällig bemanning av högklassiga konsulter. Vårt nätverk består av Sveriges bästa kommunikatörer, journalister, webbredaktörer och videoproducenter samt SoMe-managers, digitala marknadsförare, designers och motion graphics-experter.

Vår unika nisch är att sy ihop korta eller längre lösningar inom ramen för redaktionell kommunikation och utveckling av contentbaserade produkter.

Vi kan snabbt presentera rätt person med rätt kompetens utifrån just ert behov. Vi använder våra erfarenheter inom organisation och bemanning inom ramen för vårt AI-erbjudande.

Föregående bild
Nästa bild

Kontakta oss

Klas Lindberg

Klas Lindberg

VD
Brand New Story

Johan Andersson

Johan Andersson

Affärsutveckling
Brand New Story

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!