Om oss

Vi är mästare på redaktionellt innehåll

Brand New Content är en oberoende företagsgrupp inriktad mot utveckling, produktion, rådgivning & distribution av plattformsoberoende redaktionellt innehåll. Vi kombinerar unik redaktionell utvecklingskompetens med ett branschledande utförande och jobbar därför med marknadsledande kunder i en mängd olika kategorier. En stor del av våra affärer gör vi med företag som primärt lever på att leverera redaktionellt innehåll till sina kunder (TV4, SVT, Viaplay, Spotify). Vi jobbar också med andra kundgrupper som t ex vill dra nytta av kraften i skickligt historieberättande i sin egen intern- eller marknadskommunikation (Klarna, Nordax, Rise, Swish).

Vi har vårt huvudkontor i Stockholm men producerar och levererar våra tjänster i hela landet. Vi strävar alltid efter att fånga vår publik på ett intressant och underhållande sätt som samtidigt inspirerar till eftertanke och positiva handlingar.

Föregående bild
Nästa bild
“Vi fångar publiken på ett sätt som inspirerar till eftertanke och positiva handlingar”

Vill du se vad vi gjort?

Brand new Content konceptualiserar och producerar tv-format och kommunikationskoncept av högsta kvalitet. Se några spännande exempel.