Hemma Med Ernst

Publicerat

Kategorier

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i TV-rutan med programmet Hemma med Ernst. Här får vi följa med till den vackra gamla gården i Nyckelby, och det bjuds på inspiration, inredningstips och massvis av god mat.

-Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst.

Programserien i åtta delar produceras av Brand New Content och sänds tisdagar 21:00 på TV4 och TV4 Play. Ernst har sina rötter som inredare och kock, men framförallt är han en obotlig kreatör och drivs av lusten att skapa, vare sig det handlar om mat, trädgård eller inredning. I många år har vi sett Ernst i rutan när han tagit sig an och inrett andra människors hus, men nu är det dags för ett alldeles eget projekt. 

-Jag hade en längtan att göra mindre saker, som folk har både råd med och lust att göra, fortsätter han.

Sedan Ernst hittade gården har den försiktigt börjat förvandlas, repareras och renoveras. Men gården och huset är långt ifrån färdigt. Tillsammans med tittarna ska förvandlingen av huset och gården fortsätta. Fixen i huset och på gården sammanflätas med massor av fantastisk mat och en hel del spännande utflykter. Gör er redo för en höst full av kreativitet och inspiration!

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!