Jul Med Ernst

Publicerat

Kategorier

Nu har det blivit dags att komma i julstämning! I många år har vi samlats kring TV-rutan och välkomnat juletiderna tillsammans med Ernst Kirchsteiger i form av programmet “Jul Med Ernst”.

Programmet hade sin premiär 2008. Under förra året var programmet på paus, men nu kan vi med glädje berätta att Ernst är tillbaka i rutan för den 15:e säsongen. Under hösten har vi genom åtta episoder fått följa med i förvandlingen av den förtrollande gården Nyckelby. Vi stannar kvar på den vackra gården, och nu ska huset få en riktig julkänsla. Ernst visar oss personliga och enkla vis att göra julen speciell, utan att behöva spendera dyra pengar på inredningsdetaljer eller exklusiva ingredienser. 

Programmet har sin premiär den 27 november 20:00 på TV4 och TV4Play, och kommer att sändas under fyra veckor därefter. Följ med när Ernst gör vackra pyssel och kransar, sprider julens dofter och skapar fantasifulla paketinslagningar. Han visar oss hur vi med enkla medel kan omfamna julens magi i våra hem och våra liv, så att julen blir en källa till inspiration istället för stress.  

Och vem vet? Kanske en och annan gäst tittar förbi!

Dela inlägget

Se fler nyheter

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!