Kristallen 2023

Publicerat

Kategorier

Den 28 augusti presenterar Brand New Content stolt det bästa av det bästa i den svenska tv-branschen på uppdrag av Stiftelsen Det Stora TV-Priset (”Kristallen”).

Foto: Janne Danielsson/SVT

Den direktsända galan, som sänds på SVT, firar och belönar de bästa och mest älskade linjära- och VOD-programmen samt personligheterna i ett flertal kategorier.

Priserna finns för att uppmärksamma produktionen av högkvalitativa tv-program ur innehållsmässiga, konstnärliga och tekniska perspektiv. 

– Det är utan tvekan en stor ära för Brand New Content att få producera denna prestigefyllda gala för sjätte året i rad, säger Anders Sundberg, VD.

År 2023 leds evenemanget av Kristina “Keyyo” Petrushina och Mark Levengood.

– Tv påverkar miljontals svenskar varje dag, året runt och framkallar starka känslor. Att leda galan, både framför Sverige men också inför min bransch, är både en ära och skrämmande. Som tur är gör jag det tillsammans med Keyyo, en stråle av ljus, kärlek och bubblande talang, säger Mark Levengood.

Brand New Content är nominerat med inte mindre än tre produktioner: “Typiskt Romer” (UR), “Stockholms Gängkrig – bakom rubrikerna” (SVT) och “Svenska Fall” (Viaplay).

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!