Ny realityserie: Typiskt romer!

Publicerat

Kategorier

Möt mångsysslaren Louie Marti och hans flickvän Magdalena Graaf i denna sexavsnitts realityserie, där Louie bestämmer sig för att visa sin blivande hustru kulturen, sederna och vardagen för det romska folket.

Louie är spansk rom från Kelderash-gruppen. Han växte upp i Rinkeby med sina föräldrar och syskon, arbetade tidigt som målare och kock, och har även en bakgrund i motorcykelklubben Hells Angels. För sex år sedan lämnade Louie klubben och startade ett bed and breakfast-hotell utanför Norrtälje, samtidigt som han arbetar som skådespelare och filmskapare.

Louies färgstarka bakgrund och Magdalenas nyfikenhet och önskan att lära sig allt om sin fästmans ursprung, ger tittarna som inte är särskilt bekanta med den romska kulturen en unik möjlighet att lära sig på ett lättillgängligt sätt. Även de som tittar på programmet mestadels av nyfikenhet kring Marti/Graaf-relationen kommer också att få flera aha-upplevelser.

“Typiskt Romer!” har premiär på UR Play och SVT den 19 april.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!