RISE väljer Brand New Content – igen

Publicerat

Kategorier

Brand New Content fortsätter som innehållspartner när forskningsinstitutet RISE tar nästa steg i sin varumärkesresa. Det står klart sedan byrån tilldelats uppdraget med institutets innehållstjänster efter en upphandling.

Brand New Content tilldelas uppdraget efter upphandling innan sommaren, i konkurrens med ett flertal aktörer.

Uppdraget innebär att Brand New Content fortsätter som redaktionell partner till inhouse-redaktionen med att planera och producera bland annat text, redaktionell video, redaktionella bilder och podcasts.

Rise har i uppdrag att nyttiggöra forskning genom att se till att ny kunskap kommer näringsliv och samhälle till del. I det ingår bland annat att sprida kunskap och forskningsframsteg till marknaden, att hjälpa små företag att växa med innovationer samt att stora företag fortsätter utvecklas genom hela värdekedjan.

– RISE är den perfekta partnern när man brinner för lösningarna på de stora samhällsfrågorna – hållbar omställning, digitalisering och hälsovård. De är dessutom lyhörda och intresserade av att utforska de möjligheter som det ständigt föränderliga medielandskapet och utvecklingen inom AI-verktyg innebär. Det känns inspirerande att vara med i nästa steg i RISEs varumärkesresa, säger Klas Lindberg, chef för Brand New Contents kommunikationserbjudande.

Om RISE

RISE Research Institutes of Sweden AB är ett svenskt helägt statligt forskningsinstitut, som samverkar med universitet, näringsliv och samhälle för innovationsutveckling och hållbar tillväxt. RISE ägnar sig åt industriforskning och innovation samt utför provning och certifiering. RISE har 3300 anställda.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!