Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Publicerat

Kategorier

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

 – Det är nog inte många som har kommit på idén att skriva upp amortering på önskelistan, men kanske är det ändå den bästa julklappen man kan få 2023, säger Hanna Belander, CMO på Nordax Bank.

Amorteringsklappen fungerar som ett presentkort där man själv fyller i summan och som sedan kan användas oavsett vilken bank man är kund i.
För att lansera initiativet tog Nordax Bank hjälp av Brand New Content, som arbetade fram en traditionsenlig familje-sitcom, inklusive halvdana skämt och pålagda skratt. Serien sänds i Nordax kanaler under december 2023.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

BNC tar Guldörat in på Dramaten

För tredje året i rad producerar Brand New Content Guldörat. Den här gången flyttar branschdagen och galan in på Dramaten – med Annika Lantz som moderator på Stora scenen.

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!