Stilren introduktion av en ursnygg produkt

Publicerat

Kategorier

Lindab ger alla husägare en grön present i form av ett fantastiskt snyggt plåttak med integrerade solpaneler. Brand New Content ger lanseringen den flärd produkten förtjänar.

När byggproduktföretaget Lindab lanserar en ny produkt fick vi på Brand New Content uppdraget att bygga storyn. Lindab Solarroof är ett klassiskt Lindab plåttak som utrustats med integrerade solpaneler av absolut toppklass. I princip samma effekt – men mycket mycket snyggare än vanliga utanpåliggande solpaneler som monteras ovanpå befintliga tak.

Brand New Content tog fram koncept för en introduktionsvideo och initialt budskap, där vi ville kombinera den djupa kunskap och kvalitetstänk som ligger bakom produkten, med den stilrena elegans som dessa minimimalistiska skönhet som dessa integrerade tak innebär.

Resultatet hittar du på lindab.se/solarroof, i sociala medier och i olika former av säljmaterial som Lindab tillhandahåller till plåtslagare, bygghandlare och andra intressenter.

Vi är väldigt imponerande av den gedigna kunskapen på Lindab och stolta över att förhoppningsvis ha gjort deras snygga och ytterst effektiva produkt rättvisa!

Se videon o Solarroof här!

Dela inlägget

Se fler nyheter

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

Jul Med Ernst

Nu har det blivit dags att komma i julstämning! I många år har vi samlats kring TV-rutan och välkomnat juletiderna tillsammans med Ernst Kirchsteiger i form av programmet “Jul Med Ernst”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!