Stockholms gängkrig vinner prestigefyllt tv-pris

Publicerat

Kategorier

Igår kväll tilldelades den kritikerrosade dokumentärserien “Stockholms Gängkrig” priset för “Bästa faktaprogrammet för året” på den prestigefyllda svenska tv-galan “Kristallen”.

Serien hade premiär i januari 2023 på SVT och betraktas som en viktig dokumentation av det alltmer ökande gängvåldet i Sverige.

Juryns motivering: “Stockholms Gängkrig ger en skoningslös inblick i den värld som lämnar allt mer våldsamma spår i vårt samtida samhälle. Genom kraftfulla möten och unika perspektiv får tittaren en djupare förståelse för en komplex verklighet.”

Dela inlägget

Se fler nyheter

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

Jul Med Ernst

Nu har det blivit dags att komma i julstämning! I många år har vi samlats kring TV-rutan och välkomnat juletiderna tillsammans med Ernst Kirchsteiger i form av programmet “Jul Med Ernst”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!