Svenskt elbilslabb får glansfull invigning

Publicerat

Kategorier

När RISE och Chalmers öppnar ett nytt forskningslabb ser Brand New Content till att invigningen får rätt inramning.

Nu öppnar SEEL, Swedish Electric Transport Laboratory – en avancerad testbädd för forskning inom elektromobilitet, ägd av vår kund RISE och Chalmers i Göteborg. SEEL fokuserar på elektromobilitet för att stödja en fossilfri framtid. 

På öppningen medverkar prominenta talare, inklusive Sveriges energi- och näringsminister Ebba Busch, och representanter från Chalmers, Volvo och Scania.

Vi på Brand New Content bidrar med filmer om SEEL och från öppningen.

Kolla själv här!

Dela inlägget

Se fler nyheter

Vem ska jag tro på?

I Brand New Contents nya programserie ”Vem ska jag tro på?” får tittarna insikt, kunskap och verktyg för att bättre kunna navigera i det allt mer komplexa medielandskapet som växer fram och den påverkan vi utsätts för – ofta utan att veta om det. Programledaren Kodjo Akolor leder oss med hjälp av fakta, forskning och personliga möten genom en värld full av desinformation, konspirationsteorier och dolda reklambudskap. – Det känns viktigare än någonsin att vi förstår hur våra medievanor påverkar oss, säger Kodjo Akolor.

Sitcom lanserar Amorteringsklappen

Årets bästa julklapp 2023 – ett sällskapsspel? Inte om man får tro Nordax Bank, som tagit hjälp av Brand New Contents content-team för att lansera “Amorteringsklappen”.

Jul Med Ernst

Nu har det blivit dags att komma i julstämning! I många år har vi samlats kring TV-rutan och välkomnat juletiderna tillsammans med Ernst Kirchsteiger i form av programmet “Jul Med Ernst”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!