Nyheter

RISE väljer Brand New Content – igen

Brand New Content fortsätter som innehållspartner när forskningsinstitutet RISE tar nästa steg i sin varumärkesresa. Det står klart sedan byrån tilldelats uppdraget med institutets innehållstjänster efter en upphandling.

Vad hände med 80-talsfenomenet “Dreamers”?

BNC:s podcastdokumetär försöker lösa ett av pop-Sveriges stora mysterier.

Ny realityserie: Typiskt romer!

Möt mångsysslaren Louie Marti och hans flickvän Magdalena Graaf i denna sexavsnitts realityserie, där Louie bestämmer sig för att visa sin blivande hustru kulturen, sederna och vardagen för det romska folket.

Stilren introduktion av en ursnygg produkt

Lindab ger alla husägare en grön present i form av ett fantastiskt snyggt plåttak med integrerade solpaneler. Brand New Content ger lanseringen den flärd produkten förtjänar.

Storvinst för “Vem mördade skolan?”

Igår kväll tilldelades Brand New Content-formatet “Vem mördade skolan?” priset för “Bästa originalidé” på den prestigefyllda Riagalan.

Stockholms gängkrig

Stockholms gängkrig – bakom rubrikerna” berättar historien om Sveriges mest dödliga konflikt de senaste åren: det brutala hämndkriget i förorten Järva, nordost om Stockholm.

Guldörat 2022

Den 20 oktober var en storslagen kväll för de svenska radio- och poddproducenterna när “Guldörat” gick av stapeln på Vasateatern i Stockholm.

Dags att fira våra vardagshjältar!

För 16:e året i rad är det dags att fira ryggraden i det svenska samhället, detta i programmet “Svenska Hjältar”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina produktions- och kommunikationsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!